תפריט לאירוע גדול

ארבעה סוגי מנות פתיחה לבחירה:

סביצ'ה דג ים בתוספת אננס טרי | גבינת חלומי צרובה על מצע חציל קלוי | סלט פטרוזיליה, חמוציות וקשיו בכוסות אישיות | סלט סלק רוקט וגבינת עיזים בתיבול בלסמי מצומצם, שמן זית ומלח גס | מרק בטטה שמנת | מרק בצל מקורמל | מרק ארבע פטריות | סלט שומר ותפוזים בכוסות מרטיני | טרטר סלמון ואבוקדו | פיש אנד צ'יפס בליווי רוטב טרטר | לביבות בטטה, כרישה או קישואים בתוספת שמנת חמוצה | בר פוקצ'ות בתוספת עשבי תיבול, בטטה, בצל, או חצילים, או בטעם פיצה | קאנפס עם מטבלי פסטו, טפנד זיתים ועגבניות מיובשות בתוספת גבינת גאודה, קממבר או מנצ'גו | תמרים במילוי רוקפור ואגוזי מלך | פרי העונה בתוספת גבינת קממבר או גורגונזולה | מיני סנדוויצ'ונים במילויים שונים: גבינת שמנת, סלמון מעושן ועירית קצוצה ~ חציל אנטי פסטי, גבינת פטה ופסטו ~ פלפל קלוי, גבינת עיזים ועגבניות מיובשות ~ גבינת קממבר עם טפנד זיתים.

מזנון מנה עיקרית:

מוסר ים על גריל גחלים ברוטב לימון על מצע פירה ארטישוק ירושלמי אספרגוס ואפונת גינה בעונה | סלמון טרי ברוטב טריאקי על מצע ירקות שורש בתנור | רביולי בטטה ברוטב שמנת פטריות | פנה פסטו פסטוקים וצנוברים עם עגבניות שרי מוקפצות | ספגטי עגבניות בישול ארוך וזיתי קלמטה | בצלים ממולאים באורז, עשבי תיבול ופירות יבשים | קישים פריכים בטעמים: פטריות, בטטה, פלפלים, תרד, חצילים ועוד.

ארבעה סוגי סלטים לבחירה:

סלט ירוק, משמש טבעי מיובש ופקאן מסוכר, פרי העונה ברוטב ויניגרט בלסמי | סלט ים תיכוני בתוספת גבינת פטה וזיתי קלמטה | סלט ירקות קלאסי | סלט קיסר | סלט רוקט ואגוזי מלך | סלט עגבניות שרי בפסטו | סלט פטרוזיליה, קשיו וחמוציות | סלק על מצע רוקט ומטבעות גבינת עזים | סלט גזר, פקאן מסוכר ועירית | פלטת קפרזה: פרוסות עגבניה, בייבי מוצרלה ובזיליקום | פלטת אנטי פסטי: חצילים, בטטה, קישואים, פלפלים | סלט אנדיב, רוקט, אגסים ביין, גבינה כחולה ואגוזי מלך ברוטב ויניגרט שרדונה.

פלטת גבינות:

גבינת ברי צאן | גבינת קממבר בקר | גבינת רוקפור עיזים | גבינת גאודה שחורה | גבינת מנצ'גו כבשים | גבינת סנט מור | גבינת פקורינו.

מבחר לחמים:

לחם זיתים | לחם עגבניות מיובשות | לחם פקאן צימוקים | לחם אגוזים | לחם אנטי פסטי | לחם דגנים | לחם לבן.

ארבעה סוגי קינוחים לבחירה:

פלטת פירות העונה | קינוחים בכוסות אישיות | טארטים.

קינוחים בכוסות אישיות:

מוס שוקולד | עוגת גבינה עם פירות יער או פסיפלורה בעונה | טירמיסו | מוס חלבה ופיסטוקים | מיני סופלה שוקולד | טראפלס | מלבי שמנת | מקרון.

טארטים: שוקולד חלב, ריבת חלב, בננות וקוקוס | פירות העונה עם קרם פטיסייר | אגסים ושוקולד מריר | תפוחי עץ, אגוזי מלך וקינמון | טארט אגוזים וטופי | טארט פקאן | טארט לימון עם מנרג צרפתי.

האירוע כולל:

שירות מלצרים, בריסטה וברמנים בתוספת 300 ש"ח עבור איש צוות.
שף נוכח באירוע.
השכרת ציוד: שולחנות, כסאות, מפות, מפיות, צלחות, כוסות וסכום.
בר קפה.
שתייה קלה, בירות ויין.