אחת הסוגיות החשובות ביותר כשמתכננים אירוע היא לא צבע המפיות וגם לא צבע הפרחים. הנושא המרכזי הוא בחירת הקייטרינג. אוכל מאז ומעולם היווה נקודת חיבור מרגשת בין אנשים המתאחדים על בסיס אהבה משותפת לקולינריה. וברצינות, קשה שלא להסכים. האוכל המלווה בניחוחות ובטעמים משכרי חושים, במרקמים סוחפים ומרתקים, בצבעוניות עשירה ומרגשת ובהצגה מפעימה. רק רגע, מנגבים את הריר וחוזרים. ובשל חשיבותה של הסוגייה, אנחנו נותרים אובדי עצות – באיזה קייטרינג נבחר?!
חגיגה של טעמים
עם כל הכבוד לקייטרינג הבשרי, וכבודו במקומו מונח, קשה להתעלם מהיריב האולטומיטיבי – קייטרינג חלבי. הקייטרינג החלבי הוא אפשרות מנצחת למגוון רחב ונרחב של אירועים. עבור אירועי בוקר וצהריים מדובר בבחירה כמעט מובנת מאליה, ברם גם אירועי ערב מובחרים ישתלבו נהדר עם הקייטרינג החלבי. למעשה, מדובר בקייטרינג המאפשר גיוון כמעט אין-סופי ולכן קשה להתחרות בו. למשל –- קישים – קיש הוא בחירה מנצחת שכן ניתן באופן קל יחסית להפוך את הקיש לחגיגת מטעמים בריאה למעוניינים בכך או לדבוק באפשרויות מסורתיות יותר. בקטגורית הקישים כל אחד ימצא את הקיש האהוב עליו – קיש בטטה, קיש פטריות, קיש גבינות, קיש ירקות, קיש ברוקולי, קיש בצל, קיש תרד והיד עוד נטויה.
- פיצות – שיקום זה שטוען שהוא אינו חובב פיצות ויתוודא על השקר הבוטה. פיצה היא החטא המפוקפק של כולנו שאנחנו נהנים מלחטוא בו שוב ושוב ושוב. מיותר לציין עד כמה אפשר להפוך את הפיצה למעדן מגוון עם שלל תוספות, תבלינים וטעמים.
- פסטות ולזניות – המטבח האיטלקי מככב ברשימה ובצדק, שכן הוא "הוליד" לאוויר העולם מגוון מטעמים מרשימים. גם במקרה זה, אפשר לשחק עם המנות ולהתאימן לטעמו של הסועד.